Kick-off, jubileum, möhippa eller svensexa?

Vi skräddarsyr upplevelser som passar just er! Välj bland våra  aktiviteter - vi kan ordna allt ifrån tvåtimmarspaket till heldagsevenemang. Vi erbjuder annorlunda naturguidningar, spännande inspirationsföreläsningar, teambuilding och workshops, och mycket mer. I våra upplevelser ingår alltid ekologisk mat och dryck. Hör gärna av er och fråga!

Ni kan också boka in er på ett befintligt evenemang.


Upplevelsepaket för ditt företag

Företag

Letar du efter den rätta platsen för ditt företag att genomföra en kick-off, en avslutningsmiddag eller team building, och vill hitta något som ni inte har gjort förut? Vi skräddarsyr gärna upplevelser för era ändamål.


Upplevelser för din stora dag

Festplanerare

Ge din vän eller familjemedlem en unik upplevelse på sin speciella dag! Vi sätter samman ett paket med de upplevelser som passar bäst för festföremålet. Ekologisk och närproducerad mat ingår alltid i våra upplevelser. Vi kan även ordna övernattning på ett miljömärkt hotell med det lilla extra.

Eklöv höst, regndroppe. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

Eklöv höst, regndroppe. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

Vi packar din personliga picknickkorg!

Färdigpackad picknickkorg och guidning till bästa picknick-platsen

Är du på besök i Stockholm, eller vill du bara ha en riktigt avslappnad dag! Vi gör i ordning en personlig ekologisk picknick-korg åt dig. Vi möter dig på Djurgården, på den tid och plats som fungerar bäst för dig, och vi tipsar gärna om de bästa platserna! Vi packar med picknickfilt och riktigt porslin.

Efter picknicken möter vi upp och tar hand om disk och korgar och filtar.

Denna upplevelse behöver bokas minst två dagar i förväg. Du bokar genom att mejla oss och stämma av tillgänglighet, samt sätta in din betalning på vårt bankgiro: 371-6198.
Ange även eventuella matpreferenser och allergier när du bokar.

Sista avbokningsdag: Tre dagar innan upplevelsen, det vill säga innan vi hunnit göra inköp till din picknick.

Sista avbokningsdag vid bokningar med fler än tio personer, annan picknickmåltid, eller i kombination med andra upplevelser, se er offert.

Picknick mitt i staden och mitt i den vilda naturen.

Picknick mitt i staden och mitt i den vilda naturen.

Picknickkorgen skräddarsys för grupper om 1-10 personer. Om ni är fler än tio personer, kontakta oss i god tid om idéer och prisförslag.

Pris för fikakorg: 350 kr + 95 kr per person.

Pris för frukostkorg: 350 kr + 120 kr per person.

Pris för lunchkorg: 350 kr + 230 kr per person.

Önskar du en annan picknickmåltid eller andra upplevelser i kombination med din picknick så kommer vi gärna med ett prisförslag!

En picknick är en underbar naturupplevelse året runt!

Vinterpicknick på Djurgården. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

Vinterpicknick på Djurgården. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.