Back to All Events

Yoga med ekofika i sommargrönskan på Djurgården

Välkommen till en stund i naturen på yogamattan följt av en ekologisk fika - återhämtning för kropp, sinne och själ. En härligt somrig eftermiddag på en sommaräng vid Spegeldammen, eller på dansbanan under tak, men i friska luften, ifall det regnar. Vi tar tillvara på sommardagen med en skön utomhus-yoga som leds av Veronica Holm, från Veronica Holm Yoga.

Veronica jobbar i huvudsak som yogalärare men är även utbildad landskapsvårdare. För Veronica är naturen i sig yoga, så kombinationen är oslagbar.

Veronica håller klasser i Hatha, Yinyoga, Restorative Yoga & Yoga Nidra. I hennes klasser läggs stor vikt vid att individualisera och tillåta pauser så att kroppen får tid att känna in vad den behöver eller hur den mår just i denna stund på mattan. 

Vi har så mycket krav på oss i livet som lätt följer med in på yogamattan. Därför önskar Veronica förmedla en tillåtande, kravlös yogapraktik. En stund på mattan som bara är för din egen skull, där alla känslor också är välkomna.

Veronica hittade och påbörjade sin resa inom yogan efter en utmattning med depression som följd. Hon ville därefter dela med sig av dessa fantastiska verktyg, som förändrat hennes liv. Där började hennes resa till yogalärare.

- Så varmt välkommen till en mjuk inkännande klass som passar alla!

Du behöver inte kunna någonting om yoga för att vara med. Yoga är för alla oavsett förutsättningar, och då vi är en liten grupp finns utrymme för allas individuella behov.

Detta är en passande klass med mjuk Hatha-yoga för den nyfikna nybörjaren men också den vana utövaren.

De sköna ekologiska yogamattorna ligger utrullade för ett personligt yogapass i kontakt med naturen.

Efter cirka 1,5 timme yogapass intar vi en god ekologisk fika tillsammans i sommarlandskapet.

Mötesplats: Vi möts kl 14.30 vid Carolas Eko, Stora Skuggans Värdshus, för att gemensamt gå till en plats på ängen med lagom sol.

Kom som du är! Mattor finns på plats.

Deltagare: Vi har max 12 deltagare i denna sommaryoga, för att du som bokar ska få en så personlig upplevelse som möjligt. Vid färre än 4 deltagare kan evenemanget behöva flyttas eller ställas in.

Paketpris: 310 kr

Sista bokningsdag: 9 juni. - Det finns platser kvar, hör av dig om du vill boka efter sista bokningsdag.

Ange eventuella allergier eller matpreferenser när du bokar.

En vacker och harmonisk plats för en avkopplande yoga. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

En vacker och harmonisk plats för en avkopplande yoga. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

Sommaryoga med Prema Yoga Sweden.

Sommaryoga med Prema Yoga Sweden.

Stora Skuggan på Djurgården. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

Stora Skuggan på Djurgården. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.