Back to All Events

Ridtur i Djurgårdens sensommarlandskap med yoga i gröngräset

Detta är en dag att njuta av den vackra sensommaren på Djurgården!
Förläng sommaren och rid ut i Djurgårdens vackra natur! Längs Djurgårdsbrunnskanalen, genom ekskogar och fält. Efter turen varvar vi ner med yoga, och njuter en ekologisk fika tillsammans i grönskan.

Kl 13.45 möts vi vid busshållplats Kaknästornet, och går gemensamt till hästhagarna. Där väntar Stockholmskusken på oss med sina ståtliga Tori-hästar. Dessa vackra hästar har en mankhöjd på 1,7-1,8 meter!

Efter att hästarna gjorts i ordning rider vi ut i Djurgårdens lövskogar, längs Djurgårdskanalen och upplever Stockholms vilda natur från hästryggen. Ridturen tar 1-1,5 timmar.

Tillbaka från uteritten i sensommarlandskapet väntar en skön yoga under ledning av Veronica Holm från Prema Yoga Sweden, för att stretcha ut musklerna. Yogan sker på våra vackra ekologiska yogamattor.

Upplevelsen avslutas med en ekologisk eftermiddagsfika på en av våra favoritplatser, en ”hemlig” pärla, som får dig att glömma att du befinner dig innanför tullarna i huvudstaden.

Hästhagar på Djurgården. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

Hästhagar på Djurgården. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

En personlig ridupplevelse med Stockholmskurskens ståtliga Tori-hästar.

En personlig ridupplevelse med Stockholmskurskens ståtliga Tori-hästar.

Deltagare: Max 6 deltagare. Detta evenemang passar för ridvana ryttare, som behärskar skritt, trav och galopp.

För yogan krävs inga förkunskaper, är du nyfiken på yoga är detta ett tillfälle att prova på. För både nya och erfarna yogis blir det härligt att sträcka ut sig efter ridpasset.

Sista bokningsdag: 27 augusti.

Vid färre än fyra deltagare kan evenemanget behöva flyttas eller ställas in. Vid kraftigt regn eller oväder kan evenemanget behöva ställas in.

Paketpris: 1 190 kr

Ange eventuella allergier eller matpreferenser när du bokar.

Later Event: October 5
Djurgårdens hemliga stigar