Back to All Events

Skogsbad i trollskogen och kvällsfika i kohagen

Gå ner i varv efter dagen, och bada i sommarens grönska!

I en liten grupp går vi ut i skogen med vår skogsbadsguide Anna Poock från Health and Prana by Nature. Vi får uppleva skogens lugn, doften av träd, marken under våra fötter, medan vi sänker puls och tempo.

Skogsbadet varar i ungefär en och en halv timme, en stund för dig själv att njuta av naturens läkande kraft! Skogen hjälper till återhämtning och ny energi. Anna visar också övningar som du kan ta med dig hem till ett eget skogsbad i din närnatur.

Efter skogsbadet serveras en ekologisk kvällsfika på finporslin i idyllisk miljö vid fikabord i kohagen med utsikt över fågelsjön Isbladskärret.

Mötesplats: Vi möts vid busshållplats Djurgårdsbrunn kl 19.00. Här har hälsa och naturkärlek stått i centrum, allt sedan Urban Hiärne upptäckte det helande brunnsvattnet på 1600-talet. Idag går Viktoria och Daniels kärleksstig in i skogen från Djurgårdsbrunnskanalen längs med Isbladskärret.

Paketpris: 300 kr per person (283 kr exkl. moms).

Deltagare: Vi har max 10 personer på detta skogsbad, för att du som bokar ska få en så lugn och personlig upplevelse som möjligt.

Klädsel: Mjuka och sköna kläder efter väder.

Sista bokningsdag: 20 augusti. Ange eventuella allergier eller matpreferenser när du bokar.

Trollskog. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

Trollskog. Foto: Jenny Rosen, Djurgårdens Ekolyx.

Anna Poock, Health and Prana by Nature. Foto: Anna Poock.

Anna Poock, Health and Prana by Nature. Foto: Anna Poock.