Back to All Events

Sommaryoga After Work: Release and Relax

Vår yogalärare och naturvän Mi Renyard från Kriya Vision leder denna avslappnande och energigivande utomhusyoga-klass. Mi är en av våra favorit-yogalärare, hon undervisar vanligtvis i NYC, men är nu i Sverige. Vi vill passa på att erbjuda en klass med henne. Mi kommer under 75 minuter att guida oss in i ett yin-flöde, där vi fokuserar på stillhet och andning.

Mi kommer guida oss in i yin-flödet utifrån varje individs kropp. Yoga är för alla oavsett skador eller förutsättningar. Passande klass för den nyfikna nybörjaren men också den vana utövaren som med hjälp av yinyogan vill ta sig djupare in i stretchen genom att fokusera på fascian.

17.30 Vi möts vid Carolas Eko, Stora Skuggans Värdshus, för att gemensamt gå till en plats på ängen med lagom sol.

Den här after work yogan ger oss tid att komma in i våra kroppar, lyssna inåt och ger oss nytt flow. Vi stannar länge i varje pose, ofta sittande med fokus på vårt andetag.

Yin-yoga hjälper oss att landa efter en vecka och förbereder kropp och sinne att gå in i ett lugnare tempo och mjuka upp leder, senor och fascia.

Klassen är inte svettig och kräver inte mer än att du kommer i mjuka kläder redo att slappna av och stretcha din kropp i olika vinklar. Kom ut ur klassen med ny energi för hjärnan och med en avslappnad och uppmjukad kropp.

19.00 Efter yogan intar vi en ekologisk fika tillsammans i sommarlandskapet.

20.00 Vi avrundar kvällen

Kom som du är! Mattor finns på plats.

 En vacker och harmonisk plats för en avkopplande yoga i sommarkvällen

En vacker och harmonisk plats för en avkopplande yoga i sommarkvällen

Deltagare: Vi har max 12 deltagare i denna sommaryoga, för att du som bokar ska få en så personlig upplevelse som möjligt.

Vid regn i väderleken kan klassen ställas in.

Ange eventuella allergier eller matpreferenser när du bokar.

Paketpris: 310 kr

Sista bokningsdag: 3 augusti.

 Stora Skuggan på Djurgården

Stora Skuggan på Djurgården

Later Event: August 19
Utomhusyoga vid Spegeldammen