Back to All Events

Sommaryoga After Work: Release and Relax

Välkommen till en stund i naturen på yogamattan följt av en härlig ekologisk fika - återhämtning för kropp, sinne och själ.  

Då vår yogalärare Mi fått förhinder leder Anna Viktoria denna avslappnande och energigivande utomhusyoga-klass. Anna är en resande yogalärare med sin bas i Stockholm som brinner för att dela yoga som ett holistiskt verktyg med läkande effekter. Under 75 minuter guidar hon oss in i ett yin-flöde, där vi fokuserar på stillhet och andning.

Du behöver inte kunna någonting om yoga för att vara med. Yoga är för alla oavsett skador eller förutsättningar, och då vi är en liten grupp finns utrymme för allas individuella behov. Passande klass för den nyfikna nybörjaren men också den vana utövaren som med hjälp av yinyogan vill ta sig djupare in i kroppen genom att fokusera på fascian.

17.30 Vi möts vid Carolas Eko, Stora Skuggans Värdshus, för att gemensamt gå till en plats på ängen med lagom sol.

Den här after work yogan ger oss tid att komma in i våra kroppar, lyssna inåt och ger oss nytt flow. Vi stannar länge i varje pose, ofta sittande med fokus på vårt andetag.

Yin-yoga hjälper oss att landa efter en vecka och förbereder kropp och sinne att gå in i ett lugnare tempo och mjuka upp leder, senor och fascia.

Klassen är inte svettig och kräver inte mer än att du kommer i mjuka kläder redo att slappna av och stretcha din kropp i olika vinklar. Kom ut ur klassen med ny energi för hjärnan och med en avslappnad och uppmjukad kropp.

19.00 Efter yogan intar vi en ekologisk fika tillsammans i sommarlandskapet.

20.00 Vi avrundar kvällen

Kom som du är! Mattor finns på plats.

En vacker och harmonisk plats för en avkopplande yoga i sommarkvällen

En vacker och harmonisk plats för en avkopplande yoga i sommarkvällen

Deltagare: Vi har max 12 deltagare i denna sommaryoga, för att du som bokar ska få en så personlig upplevelse som möjligt.

Vid regn i väderleken kan klassen ställas in.

Ange eventuella allergier eller matpreferenser när du bokar.

Paketpris: 310 kr

Sista bokningsdag: 3 augusti.

Vid färre än fyra deltagare kan evenemanget behöva ställas in.

Stora Skuggan på Djurgården

Stora Skuggan på Djurgården