Back to All Events

Gör din egen ekologiska hudvård

  • Dansbanan Stora skuggan Stockholm, Stockholms län, 115 42 Sverige (map)

En inspirerande och aromatisk eftermiddag i skönhetens tecken i ett sommargrönskande Djurgården. 

13.00 Vi möts på Dansbanan vid Spegeldammen och lyssnar till Sara Nomberg från Organics by Sara berätta om miljövänlig hudvård Vi lär oss om de vanligaste eteriska oljorna och hur de kan påverka oss, hur du kombinerar en väldoftande parfymolja eller doftolja för ett visst terapeutiskt ändamål (tex mot stress, mot acne, för ökad koncentration). Under föreläsningen går vi igenom vilka värstingar i hudvård vi bör undvika för att skona naturen och oss. Vilka bättre alternativ som finns och hur man kan uppnå en frisk och balanserad hud med rätt ingredienser. Möjlighet att kunna ställa frågor under och efter föreläsningen. 

13.45 Fikapaus med en god ekofika.

14.00-16.00 Efter fikat börjar en kreativ workshop där vi tillverkar en naturlig doftolja/parfymolja med ekologiska ingredienser. Vi leker med eteriska oljor och du får självklart ta med dig din kreation hem. 

Spegeldammen sommar

Sara Nomberg, näringsfysiolog och ekologisk hudvårdsterapeut, startade Organics by Sara 2010, med en tanke att erbjuda så ren hudvård som möjligt. Resultatet blev en 100% ekologisk serie baserade på finaste vegetabiliska oljor, örter och eteriska oljor. Rent för människan, rent för naturen. Utvalda produkter från Organics by Sara kommer att kunna köpas på plats med Swish.


Paketpris: Early Bird, 590 kr före 22 maj. Därefter 630 kr.
Sista bokningsdag: 3 juni.
Deltagare: Vi har max 20 deltagare på denna workshop, för att du som bokar ska få en så personlig upplevelse som möjligt.
Vid färre än 11 deltagare kan evenemanget behöva bokas om eller ställas in.

Foto: Sara Nomberg.

Foto: Sara Nomberg.