Jul på Djurgården!

Alla våra jul- och vinterupplevelser kan kombineras med ett ekologiskt julbord på Djurgården! Skräddarsy en unik naturupplevelse före eller efter ert julbord hos någon av våra samarbetspartners! Vi kan även skräddarsy ihop med en vintrig picknickmåltid ute i naturen!
Prisexempel för julbord: 750kr/pp (670kr ex moms) på Stora Skuggans Värdshus, Carolas Eko. OBS! Julbord måste bokas i god tid i förväg.

 
naturvinsprovning FOTO- LASSE HALLSTRÖM:VISIO.jpg

Vinprovning i skogen

Allt smakar godare i naturen! Lär dig om naturvin och Djurgårdens skogsdoft i lyktornas mjuka ljus. Naturvinskursen leds av Peter Streijffert, vinexpert, författare, kock, och odlare, som älskar att upptäcka smaker och se hur de bäst passar ihop. Peter är en miljökämpe som själv odlar det mesta av sin egen mat och gärna berättar om sina knep.

Grundpris: 650 kr/pp (520 kr exklusive moms), vid bokning för 6-12 personer.

 
glöd eld.jpg

Att göra upp eld

Hitta till en ursprunglig mänsklig gemenskap genom att ta en kurs i att göra upp eld! Vi serverar tilltugg och dryck efter önskemål, under kursen, då gruppen får lära sig eldningsteknik från grunden. Kursen kan även utökas till en matlagningskurs, då ni tillagar er egen måltid, eller förrätt till julbord! Denna inspirerande eldkurs leds med varm hand av Naturens Hemligheter.

Grundpris för eldkurs: 590 kr/pp (557 kr exklusive moms), vid bokning för 6-12 personer.
Prisexempel för eldkurs med ekofika: 770 kr/pp (726 kr exklusive moms), vid bokning för 6-12 personer.

 
lyktvandring kvällsfika.jpg

Lyktvandring i vinterkvällen

Upplev vinterkvällens vilda sida! Vi går på skogsstigar och berättar om Djurgårdens natur och historia. Vandringen sker i lugnt tempo i skogens skydd mot stadens artificiella ljus. Vi avslutar med en ekologisk kvällsfika på riktigt porslin.

Grundpris: 180 kr/pp (170 kr exklusive moms), vid bokning för max 15 personer.

 
Skogsbad+p%C3%A5+vintern.+Foto%3A+Jenny+Rosen%2C+Djurg%C3%A5rdens+Ekolyx.jpg

Vintrigt skogsbad

Varva ner tillsammans i skogen, vår skogsbadsguide leder en välgörande naturupplevelse för alla sinnen. Att vara i naturen sänker puls och blodtryck, stärker immunförsvar och gör oss människor lugna och glada. Insup vinterns vackra landskap till fullo och bada dina sinnen! Skogsbadet avslutas med en japansk teceremoni.

Grundpris: 350 kr/pp (330 kr exklusive moms), vid bokning för 4-12 personer.