Jul på Djurgården

Boka en annorlunda och minnesvärd vinterupplevelse med oss. Vi skräddarsyr upplevelser efter era önskemål. Vinprovning, eldkurs, lyktvandring, guidade turer, matlagning… Allt ute i naturen!


Upplevelser på Djurgården

Vi erbjuder alltifrån upplevelser med en aktivitet och en måltid, till heldagar för dig som vill ha lite mer av allt.

Om du vill kombinera upplevelsen med boende hjälper vi gärna till med bokning på ett miljömärkt hotell som erbjuder det lilla extra.

Mat och dryck som serveras under våra upplevelser är alltid ekologisk och i så stor utsträckning som möjligt närproducerad.


Ge din vän en hållbar present!

En upplevelse är den perfekta presenten till den som redan har allt. Presentkortet kan köpas på valfri summa och användas som betalning eller delbetalning för en valfri upplevelse. En ekologisk upplevelse är dessutom ett hållbart alternativ till paket med prylar. Låt din vän prova på något nytt eller hitta sin favoritaktivitet!

Vi erbjuder skräddarsydda ridupplevelser!

Vi erbjuder skräddarsydda ridupplevelser!


Kreativa företagsevent i Stockholm

workshops och kurser

Vi erbjuder lekfullhet och kreativitet med naturen som inspirationskälla. Lär dig att tillverka din egen ekologiska hudvård, skapa vackra kreationer med blommor, eller att laga din egen utemat. Låt dig inspireras av någon som upplevt sina drömmar, eller lär dig mer om vår fantastiska natur. Ut och njut av dagen!

Båttur på Djurgårdskanalen

Eldriven båt I DJURGÅRDSKANALEN

Se Djurgården från vattnet medan vi flyter fram i en eldriven båtlimousin! Vi andas Djurgårdsbrunnskanalens bris och upplever staden från ett annat perspektiv. Den charmiga eldrivna båten glider tyst på vattnet så att vi kan ta in hela omgivningen till fullo.

Yoga på Djurgården

YOGA, meditation och mindfulness

Ge dig själv en stund att andas. Börja dagen med ett yogapass i en ljus lokal i Nationalstadsparken, eller möt dagen med utomhusyoga i Djurgårdens unika natur. Vi erbjuder även meditation och mindfulnessvandringar med skogen som fond. Att vistas i naturen gör gott för både kropp och själ.

naturguidning på Djurgården

NATURGUIDNING

Här bor räv, grävling, mård, bäver och rådjur, åtta olika fladdermusarter och i norra Europas största bestånd av grova ekar bor sällsynta insekter. Vi upptäcker Stockholms natur tillsammans med en erfaren naturguide. Fågelskådning, grodsafari, eller kulturhistoria, här finns något för varje intresse!


Planerar du en möhippa eller ett härligt femtioårskalas?
 

Vi hjälper gärna till! Vi skräddarsyr personliga Djurgårds-upplevelser efter era önskemål, alltifrån två timmar till en heldag med övernattning.